кадри bTV, БулфотоРедактор: Слави Трифонов е в чудесно състояние, всеки ден играе

...
кадри bTV, БулфотоРедактор: Слави Трифонов е в чудесно състояние, всеки ден играе
Коментари Харесай

Филип Станев, ИТН: Слави Трифонов е в чудесно състояние, всеки ден играе баскетбол

кадри bTV, Булфото

Редактор: 

Слави Трифонов е в отлично положение, всеки ден играе баскетбол, това съобщи в студиото на bTV Филип Станев от „ ИТН “. На уточняващ въпрос от водещия дали това е подигравателен отговор, депутатът съобщи, че приказва съществено.

Не знам за какво Демократична България реагираха по този начин с тази декларация. Не разбрахме какви са тези министерски искания от Христо Иванов, в случай, че заявява, че не се стреми да има представители в кабинета, съобщи Филип Станев. Според него водачът на Демократична България непосредствено е показал трима министри в служебния кабинет, които би трябвало да останат и в идващото държавно управление.

„ Оказа се, че тези министри не са толкоз ангелоподобни, колкото ни се показват “, добави Станев. Той съобщи, че Асен Василев „ не е О.К. “ с британското правораздаване и точно за тези проблеми приказват Има Такъв Народ. Депутатът съобщи, че той не е спечелил далата за кражба на интелектуална благосъстоятелност в Лондон, а е сключил извънсъдебно съглашение, като се е признал за отговорен.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР